Verzendkosten en Retouren

Bent u niet tevreden, en wenst u om wat voor reden dan ook te retourneren,

ga dan naar:

https://ubergames.shipping-portal.com/rp/

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode'. Ubergames hanteert een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag de consument de koop ontbinden door een beroep te doen op het retourrecht. Nadat de koop ontbonden is heeft de consument 14 dagen de tijd het product te retourneren.
Wij versturen uw bestelling binnen 24 tot 48 uur na de betalingsovereenkomst. Wij gebruiken hiervoor een pakketdienst.

Ubergames wil natuurlijk dat u tevreden bent met de producten die u bij ons koopt en daarom heb u bij ons de mogelijkheid om u bestelling te retourneren*. U mag zonder opgave van reden binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst ontbinden. Wij denken echter altijd graag met u mee voor een oplossing, zodat u tevreden bent en blijft met u bestelling.

Wel is het belangrijk dat de producten die u wilt retourneren in goede, ongebruikte staat verkeren en dat de originele verpakking niet beschadigd is. u hebt de mogelijkheid om het product om te ruilen voor een ander product of om u geld terug te krijgen. Als een product gebruikt is of de verpakking beschadigd is, kunnen we een retour helaas niet accepteren.

 

Retour aanmelden en verwerken

Voordat u een product naar ons terugstuurt is het belangrijk dat u de retournering bij ons aanmeldt. 
De gemakkelijkste weg is via een e-mail naar klantenservice@ubergames.nl maar u kunt ook telefonisch of per brief kun u contact met ons opnemen. De terugbetaling wordt binnen 5 dagen (na ontvangst van u retour) verwerkt. 

Kosten verbonden aan een retour

De retour mag u aan ons sturen per buspost of pakketpost. Past het product door de brievenbus? Dan mag u deze gerust met de brievenbuspost versturen maar zorg er wel voor dat deze voldoende gefrankeerd is. U bent er namelijk zelf verantwoordelijk voor dat wij de retour in goede orde ontvangen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het product als pakket te retourneren zodat u zelf de zending kunt traceren. 

Wanneer wij u retour verwerken zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief bezorgkosten terugbetalen. De retourkosten dient u zelf te dragen. Mocht u door een vergissing van ubergames.nl iets moeten retourneren dan dragen wij hiervoor uiteraard de kosten. neemt u hiervoor eerst contact met ons op voor een gratis retour-etiket.

 

Garantie

Het kan gebeuren dat een product defect of beschadigd geleverd wordt. Mocht dit het geval zijn dan kun u altijd contact met ons opnemen zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Betreft u retour een garantiegeval zoals hierboven vermeld, dan draagt ubergames.nl de kosten voor het retourneren.

Terugsturen

Bij het terugsturen van een of meerdere producten is het belangrijk dat u een kopie van u factuur of een brief met in ieder geval u bestelnummer, naam en informatie over de reden van u retour meestuurt met u retour. Zonder deze informatie kunnen wij geen terugbetaling doen.