Slide 1

Over ons

Kwaliteitsspellen voor binnen en buiten

Uber Games is een trotse leverancier van hoogwaardige binnen- en buitenspellen. Wij zijn gespecialiseerd in grote tuinspellen, croquetspellen en carromspellen. Onze spellen zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en zorgen ongetwijfeld voor jarenlang plezier met familie en vrienden!

Uw vragen, opmerkingen en foto's waarop u geniet van onze games en waarop u uw vaardigheden laat zien!

Ethische inkoop

We zorgen ervoor dat onze Uber Games-producten worden ontworpen en vervaardigd met materialen uit duurzame bronnen. Ons ontwerpteam hecht veel belang aan ethische productie.

Duurzaam gebouwd

Alle Uber Games-producten zijn gemaakt van de beste materialen om de tand des tijds te doorstaan. Of het nu binnen of buiten is, onze spellen zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Speciale gelegenheden

Als je een speciaal evenement plant, zoals een bruiloft of tuinfeest, zorgt Uber Games ervoor dat het plezier niet wordt verwaarloosd. Onze gigantische tuinspellen zijn vooral populair bij bedrijfsevenementen om uw team en klanten bij elkaar te brengen.

Over onze spellen

Lees meer over enkele van onze traditionele spellen, hun oorsprong en geschiedenis. Lees ook onze spelregels, zodat je direct kunt beginnen met spelen.

Laddergolf
Leitergolf

Laddergolf

Laddergolf Bij Laddergolf strijden twee of meer spelers tegen elkaar, die individueel of in teams...
Lees verder
Cornhole
Cornhole

Cornhole

Cornhole Het spel wordt gespeeld met 2 of 4 spelers die elk teams van twee vormen. Zij...
Lees verder
Stapeltoren Spel - De regels
Stapelende Toren

Stapeltoren Spel - De regels

Stapeltorenspel Het stapeltorenspel is spannend en uitdagend en wordt gespeeld met blokken van pijnhout of hardhout. Hier...
Lees verder